Porta celebra el consell de barri amb un ull posat a l’antic camp de la Damm

La sessió comença a les 19h en format semipresencial a l’Ateneu la Bòbila

Arrenca una nova fase de consells de barri i el primer del calendari és el de Porta, que tindrà lloc a la sala d’actes del nou Ateneu la Bòbila a partir de les 19h. Serà en format semipresencial, el que vol dir que també es podrà seguir per internet. No serà per Youtube, sinó a través d’un enllaç que ha habilitat l’Ajuntament. Si es vol assistir presencialment, no cal reservar prèviament.

A banda dels temes que introdueixin els assistents, l’ordre del dia té dos grans temes. Un és el relacionat amb l’antic camp de futbol de la Damm. Districte té previst explicar les conclusions del procés participatiu per definir els usos d’aquest terreny i del carrer del Pintor Alsamora. Tanmateix, l’antic camp de futbol està ara mateix ocupat per un grup de persones que hi viuen. Fa uns dies hi havia previst el seu desallotjament però aquest finalment es va posposar. El Sindicat de l’habitatge de 9 Barris ha fet costat a aquest grup de persones i ha engegat “jornades de feina” per condicionar el camp. Al consell de barri d’avui s’informarà i de ben segur es debatrà la situació actual i futura del terreny.

Un segon tema té a veure amb la mobilitat. I és que el proper mes de maig s’implantarà l’àrea d’aparcament regulada, la zona verda, al barri de Porta.

En detall, l’ordre del dia és el següent:

  1. Retorn de procés participatiu Pintor Alzamora/Damm
  2. Situació Antic Camp de la Damm
  3. Informació de la implantació àrea verda a Porta
  4. Retorn de seguiment de pressupostos participatius
  5. Explicació d’algunes qüestions de mobilitat al barri de Porta

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies