Les entitats socials de Nou Barris se citen en una jornada de reflexió i debat

La Biblioteca Nou Barris acull avui una jornada de debat sobre els moviments socials i la seva tasca per ajudar les persones i famílies en situació de vulnerabilitat. La xerrada està organitzada pel Grup de Diàleg Interreligiós i Interconviccional de Nou Barris. Entre els participants hi haurà entitats com la Fundació Pare Manel, Amics de la Gent Gran, el Pla Comunitari de Roquetes, la Xarxa de SUport de Roquetes i altres associacions i equipaments del districte.

La intenció de la jornada és reunir les entitats que porten a terme una acció envers persones i famílies necessitades del districte, i trobar possibilitats de col·laboració entre elles i amb les comunitats religioses i espirituals.

El Grup de Diàleg Interreligiós i Interconviccional  (GDI) de Nou Barris es va  iniciar amb les primeres visites a diferents comunitats al maig i juny del 2017. El conformen persones vinculades a l’hinduisme, el cristianisme catòlic, l’evangèlic, l’islam i Brahma Kumaris. S’emmarca en el projecte de grups de diàleg de Barcelona, que impulsa l’Ajuntament de Barcelona i gestiona l’associació AUDIR. Aquesta iniciativa compta, a més del Grup de Diàleg de Nou Barris, amb la participació dels grups de diàleg de Besòs-Maresme, Gràcia, Sants, Zona Nord i Gràcia.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies