Sessió informativa sobre la nova àrea verda d’aparcament per a Porta

L’aparcament regulat en aquest barri està previst per al proper 2 de maig

L’àrea verda d’aparcament continua estendint-se per Nou Barris. Primer va ser part de Vilapicina i la Torre Llobeta. Fa uns mesos es va completar el barri. La Prosperitat es tenyeix ja de verd de cara al 21 de març. I el proper barri és el de Porta. Ja hi ha data: el 2 de maig.

Per això, abans que arribi el moment, avui Districte de Nou Barris organitza una sessió informativa per explicar la implantació i les dates de senyalització i instal·lació de parquímetre. Així maeix, també es resoldran dubtes del veïnat sobre la forma d’aconseguir la identificació per aparcar a la zona verda i com fer els pagaments.

La reunió està prevista per a les 18h. En format presencial, serà a l’Ateneu La Bòbila i no cal reserva prèvia per poder assistir. Sí que caldrà seguir les mesures de seguretat i prevenció de la covid-19.

També hi ha la possibilitat de connectar-se telemàticament a través del següent enllaç: https://meet.jit.si/areaverdeporta

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies