Ple de Nou Barris, avui a les 18h

L’equip de govern presentarà el Pla d’Acció Social per al districte

Govern, oposició i ciutadania tenen avui una nova cita al Consell Plenari de Nou Barris, que està previst que comenci a les 18h a la sala de plens de la Seu del Districte. Per davant tindran una sessió amb una llarga llista de punts del dia.

El govern exposarà el seu Pla d’Acció Social per a Nou Barris, amb la intenció de revertir les conseqüències de la crisi econòmica als nostres barris. El regidor, a més, explicarà al seu informe l’evolució dels projectes i obres des del darrer ple, celebrat al mes de desembre.

L’oposició també ha preparat una llista de proposicions i precs, com ara sobre la reurbanització pendent dels interiors de la Guineueta, l’esport inclusiu, o la necessitat de reurbanitzar “la rambleta” del carrer de Pablo Iglesias, entre altres qüestions.

Podeu consultar tot l’ordre del dia al web municipal de Nou Barris.

Pel que fa al seguiment de la sessió, si no us heu apuntat per assistir-hi presencialment, us facilitem a continuació el canal de Youtube on el podreu veure:

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies