Els equipaments al parc de l’Aqüeducte, pendents d’un canvi de planejament urbanístic

Districte estudia aprofitar l’antic bar del mercat de Núria per ubicar-hi el bar social del Casal de Gent Gran de Ciutat Meridiana

El ple i l’audiència pública han posat sobre la taula el procés en què es troben diversos equipaments pendents al districte.  Fa uns dies ja us explicàvem que el futur Casal de Joves de les Roquetes està pendent d’un canvi de planejament urbanístic que pot arrencar, segons Districte, el dia 7 d’abril. Aquest dia també serà important per a uns altres equipaments pendents: els que s’han de construir a l’antic camp de futbol de Ciutat Meridiana, a l’espai que no ha estat urbanitzat com a parc de l’Aqüeducte. Allà hi han d’anar un casal de gent gran, un per a joves i el local de l’AV Ciutat Meridiana, que fa més de 20 anys que es troba en un local provisional en espera d’un equipament definitiu, sense les humitats i aïllament tèrmic que té l’actual barracó.

D’altra banda, el regidor de Nou Barris, Xavier Marcé, va explicar que estan estudiant aprofitar l’antic bar del Mercat de Núria per situar-hi el bar social del casal de gent gran. Una forma de donar més espai a l’equipament. La qüestió és que com a bar social podria ser factible ja que el local està definit com a bar. En canvi, no podria convertir-se en local de l’AV Ciutat Meridiana per la seva qualificació.

Queixes sobre els lavabos del parc de l’Aqüeducte

L’AV Ciutat Meridiana es va queixar a l’audiència pública dels lavabos del parc de l’Aqüeducte. Lamenten que només s’hi van instal·lar dos, i d’aquests, un el getiona el club de petanca. Asseguren que els lavabos haurien d’estar oberts més hores i que s’hauria de gestionar d’una altra forma, ja que quan han de fer un acte han d’anar a demanar la clau. El regidor va afirmar que al projecte que es va trobar en marxa només hi figuraven dos lavabos.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies