Consell de Barri al Turó de la Peira a pocs dies de les obres de l’L5 de metro

Demà dijous serà el torn de la sessió corresponent a la Trinitat Nova

El veïnat del Turó de la Peira està citat avui a les 19h al Consell de Barri que repassarà alguns dels punts d’actualitat del barri, a més d’oferir torn obert de paraules per expressar dubtes, queixes i demandes. La sessió es durà a terme presencialment al Centre Cívic Can Basté, o bé telemàticament a través de la videoconferència que organitza Districte de Nou Barris en aquest enllaç.

L’ordre del dia recull les novetats sobre l’edifici d’equipaments pendent de construir a l’illa Q, algunes intervencions urbanístiques i les properes obres de renovació de les vies de metro de la línia 5 entre Horta i Sagrera. Unes obres que comencen el dia 9 d’abril amb els primers talls. Ho faran enmig del neguit del veïnat afectat de vibracions i esquerdes, que lamenta la manca d’un compromís de reparació dels desperfectes i seguiment dels efectes de les vibracions als edificis. Per part de Districte de Nou Barris, el regidor, Xavier Marcè, ja va mostrar tant al plenari com a l’audiència pública el suport al veïnat, ja que, va defensar, cal reparar fins i tot “les esquerdes decoratives, aquelles que no són estructurals però sí són un problema estètic” i, per això, es va mostrar a favor de fer d’intermediari per debatre la responsabilitat d’aquestes desperfectes.

L’ordre del dia és el següent:

1. Estat del projecte de l’illa Q
2. Obres del metro L5
3. Intervencions urbanístiques
4. Neteja
5. Torn obert de paraules

 

Dijous, Consell de Barri de la Trinitat Nova

I demà serà el torn de la Trinitat Nova. Serà també a les 19h al Casal de Barri Som la Pera o bé a través de videoconferència (no ho retransmeten per Youtube, per tant, no es pot recuperar la sessió més tard). El podeu seguir en directe a través d’aquest enllaç.

En aquest cas l’ordre del dia girarà entorn el problema d’aparcament al barri, que fa temps que demana la implantació de l’àrea verda. Una demanda que aviat arribarà, ja que a finals d’any tan sols quedaran sense regular les places d’aparcament al carrer de Ciutat Meridiana, Vallbona i Torre Baró.

També es parlarà d’equipaments, com pot ser la nova escola bressol que s’està construint als baixos del nou edifici de pisos protegits. Finalment, com a totes les sessions, hi haurà torn obert de paraules per als veïns i veïnes.

1. Aparcaments, vehicles i mobilitat
2. Equipaments
3. Torn obert de paraules

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies