Món Llibre, el festival literari infantil, avui a la Biblioteca Nou Barris

L’equipament acull la presentació musicada de Bon Dia amb Dàmaris Gelabert, i de Onsen: què fan els micos? amb Pato Mena

S’apropa Sant Jordi i enguany es recupera també Món Llibre, la fira de literatura infantil que posa a l’abast de les famílies les novetats editorials i, a més, dona l’oportunitat a petits i grans de conèixer en persona alguns dels autors. Aquest any Món Llibre arriba avui a la Biblioteca Nou Barris.

All¡a hi ha previstes activitats organitzades per les editorials de llibres. A l’exterior hi haurà un escenari on es faran diverses activitats. A dins, hi ha tallers i, amb l’ús d’unes ulleres de realitat virtual, es podrà entrar en una impremta i veure com es fa un llibre. Tot amb zones tranquiles on llegir de manera confortable.

Pel que fa les presentacions, hi ha dues previstes aquesta tarda:

  • 16.45h Presentació musicada Bon Dia amb Dàmaris Gelabert. Es tracta d’un conte per llegir, cantar, descobrir i viure l’aventura del millor BON DIA!
    Dàmaris Gelabert és pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils. Ha escrit més de 200 cançons, editades en els seus 15 discos i DVDs. El seu canal de YouTube ja supera el 2.000.000 de subscriptors, sent el primer canal de música en català que obté el Botó d’Or de Youtube. Hi col·labora: El Cep i la Nansa
  • 17.45h Onsen: què fan els micos? A càrrec de l’il·lustrador Pato Mena. A partir de 4 anys. Els protagonistes d’aquest llibre són uns micos que viuen dalt d’una muntanya nevada i busquen calor a les aigües termals. En aquest taller els participants aprendran a posar-se en el lloc dels micos i a pensar una mica com ells, sobre tot quan es tracti de menjar, relaxar-se i jugar! Hi col·labora: Editorial A buen paso

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies