Nou Barris recupera avui els actes del Dia Mundial de l’Activitat Física

El programa implica CAPs, Casals de Gent Gran i entitats i serveis de Salut Mental, Diversitat Funcional, Esports i Dones

Nou Barris recupera, després de l’aturada marcada per la covid-19, els actes que s’organitzen amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física.  Comc ada any, hi ha previst començar la jornada amb caminades que sortiran des de diversos barris del districte i que acabaran a la plaça Major de Nou Barris per a, un cop arribades les diverses expedicions, continuar l’exercici amb txi-qung. Com a novetat, a continuació es durà a terme una coreografia de la cançó de Jerusalema que s’ha treballat als casals de gent gran municipals del districte.

Una segona novetat és que enguany l’organització ha implicat, a banda dels centres d’atenció primària, també alguns casals de gent gran, així com equipaments i entitats relacionats amb la Salut Mental, la Diversitat Funcional i les Dones.

La particiació és gratuïta, ja que es vol promoure l’exercici i l’esport com una medicina per seguir un estil de vida salusable i un envelliment actiu. Es demana que, en la mesura del possible, es vesteixi una samarreta de color blanc.

La programació és la següent:

  • 9.30 hores. Caminada, sortida des del CAP Turó, Guineueta, Ciutat Meridiana, Roquetes-Canteras, Rio de Janeiro, Chafarinas i CIS Cotxeres
  • 10.45 hores. Arribada a la Seu del Districte de Nou Barris
  • D’11 a 11.45 hores. Txikung, a càrrec de l’Activa’t als Parcs. Pl. Major de Nou Barris, 1
  • D’11.45 a 11.50 hores. Mou-te per la Memòria. Pl. Major de Nou Barris, 1
  • D’11.50 a 12 hores. Coreografia Musical. Pl. Major de Nou Barris, 1

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies