L’estació de Maragall estrena vestíbul adaptat per a la línia 4

TMB fa accessible la instal·lació amb ascensors, l’elevació de les andanes, els encaminaments i la línia de peatge

Des de fa uns dies, els viatgers de la línia groga de metro ja poden accedir o sortir pel nou vestíbul de l’estació de Maragall. Un vestíbul que TMB ha fet accessible per a les persones amb mobilitat reduïda i que forma part del projecte que està adaptant l’intercanviador entre les línies 4 i la 5.

Un projecte, el de fer accessible la connexió entre aquestes dues líneies,  llargament esperat pels veïns del voltant. I més tenint en compte que Maragall es troba prop del Centre Integral de Salut Cotxeres, on es du a terme fisioteràpia i rehabilitació, a banda del servei d’atenicó primària o d’urgències.

La reforma de l’intercanviador de Maragall té un pressupost de 8,8 milions d’euros pel que fa a l’obra civil més 1,8 milions per a la instal·lació d’ascensors i escales mecàniques. S’ha eliminat l’anterior vestíbul de l’L4, de dimensions reduïdes, per construir-ne el nou, més ampli i amb dos accessos al carrer, un a cada costat de la ronda del Guinardó. S’hi ha instal·lat un ascensor per connectar el carrer i el vestíbul i dos més per salvar el desnivell entre el vestíbul i les andanes.

També s’ha elevat el nivell de les andanes per ajustar la separació respecte dels trens, s’ha instal·lat una línia de peatge amb pas per cadires de rodes  i s’han implantat encaminaments per a persones cegues en els diferents recorreguts.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies