Tall a la línia 5 de metro entre Vilapicina i Diagonal des de demà fins al 18 d’abril

TMB reforçarà altres línies de metro i activarà un bus llançadora

Demà, 9 d’abril comença la primera fase d’obres a l’L5 del metro per substituir les vies entre Horta i Sagrera i acabar amb les vibracions denunciades pels veïns. En aquesta primera fase es tallarà el servei de metro entre el 9 i el 18 d’abril a vuit estacions, entre Diagonal i Vilapicina. Per tant, caldrà tenir-ho en compte a l’hora de desplaçar-se i planificar amb temps l’itinerari.

Les estacions que es tanquen per facilitar les obres són:

Verdaguer
la Sagrada Família
Sant Pau – Dos de Maig
Camp de l’Arpa
la Sagrera
el Congrés
Maragall
Virrei Amat

 

TMB activa un bus llançadora, amb 30 vehicles. Això sí, el trajecte tindrà una durada superior al  recorregut amb metro, i es calcula en uns 45 minuts. Circularà en l’horari habitual del metro. Això vol dir que de diumenge a dijous, l’últim bus sortirà de les parades d’origen i final (Diagonal i Vilapicina) a mitjanit. Divendres i les vígílies dels dies festius d’aquesta Setmana Santa ho farà a les 2h de la matinada i els dissabtes funcionarà tota la nit. La freqüència oscil·larà entre els 3-4 minuts dels dies laborables als 4-6 minuts de diumenges i festius.

Tanmateix, des de TMB s’aconsella estudiar altres itineraris utilitzant la resta de la xarxa de metro. Les línies que cobreixen la zona afectada es veuran reforçades amb més comvois.

També es reforçaran les línies de bus H8 (Diagonal / La Sagrera) i D50 (Virrei Amat / Verdaguer), que tenen un recorregut complementari al dels trams afectats.

La segona fase de les obres, la més important, es durà a terme entre el 9 de juliol i el 10 de setembre, amb dos talls diferenciats.  Del 9 de juliol al 7 d’agost, es tallarà el  servei a les estacions de Congrés, Maragall, Virrei Amat i Vilapicina. Del 8 d’agost fins al final, el 10 de setembre, el tall s’amplia a la parada d’Horta.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies