L’Ajuntament recuperarà tres dies els talls d’Obrim carrers al passeig de Fabra i Puig

Serà la Diada de Sant Jordi i els dies 28 de maig i 18 de juny

El passeig de Fabra i Puig recuperarà de nou els talls de trànsit per tal que el veïnat gaudeixi del carrer sense preocupar-se pels cotxes, el soroll i els fums, al mateix temps que es vol potenciar el comerç de proximitat. Ja es va provar al 2020. Aleshores, recent sortits del confinament per la covid-19, es va tallar la circulació en aquest i altres carrers, i després de veure’n l’èxit, es va plantejar estendre els talls a un cap de setmana durant la tardor. Ara es recupera la idea, amb una data d’inici ben simbòlica: la Diada de Sant Jordi, aquest dissabte 23 d’abril. Una jornada de passeig i paradetes de llibres i roses, que afavorirà el comerç al passeig de Fabra i Puig. El tall es farà des de les 9 del matí fins a les 20h i afecta el tram entre l’avinguda de la Meridiana i la plaça de Virrei Amat. Quedarà obert, tanmateix,  el carrer d’Arnau d’Oms, que travessa Fabra i Puig.

Serà el primer dels tres dissabtes programats pel projecte “Obrim carrers”, ja que Fabra i Puig es tallarà també el 28 de maig i el 18 de juny. En aquests dos casos, però, de 10 a 21h. Mentre duri el tall, només es permetrà el pas de vehicles de serveis municipals i d’emergència, vehicles de càrrega i descàrrega, vehicles dels veïns de la zona que es dirigeixin als seus aparcaments privats, usuaris dels aparcaments de rotació, taxis en cas d’emergència i vehicles de persones amb mobilitat reduïda. El pas de bicicletes estarà també permès.

 

Pel que fa al transport públic, tampoc hi podrà circular i s’hauran de desviar. Segons informa Districte de Nou Barris, les afectacions als autobusos de TMB seran les següents:

-L’11 modificarà el recorregut en direcció Roquetes des del passeig de Fabra i Puig, per l’avinguda de la Meridiana (sortida de ciutat), Pintor Alsamora, i Piferrer. I en direcció Trinitat, des de Via Júlia amb passeig de Valldaura, el recorregut es veurà modificat pel passeig de Verdun, Pi i Molist, avinguda dels Quinze, Costa i Cuxart, i Escòcia.

-El 34, en direcció Virrei Amat, acabarà a Onze de Setembre amb Virgili, que esdevindrà doncs parada d’inici i final. I en el recorregut de tornada, es desviarà pel carrer Gran de Sant Andreu.

-El 47, en direcció Canyelles, es desviarà d’Arnau d’Oms amb Fabra i Puig pel mateix carrer d’Arnau d’Oms, Deià i passeig de Verdun. En direcció passeig Marítim, no hi haurà afectació.

-El 122, en direcció Fabra i Puig, i l’H6, en direcció Zona Universitària, també modificaran el recorregut: ho faran per l’avinguda de la Meridiana (sortida de ciutat), Pintor Alsamora, Escultor Ordóñez, Doctor Pi i Molist, i el mateix passeig de Fabra i Puig.

-Els D40 i D50, en direcció via Favència i Ciutat Meridiana respectivament, es desviaran d’Arnau d’Oms amb el passeig de Fabra i Puig, i  continuaran per Arnau d’Oms, Deià i passeig de Verdun.

-Finalment, el V27, en direcció Canyelles, es desviarà des d’Arnau d’Oms amb passeig de Fabra i Puig per Arnau d’Oms, Deià, passeig de Verdun i passeig de Valldaura. I la V29, en direcció Roquetes, modificarà el recorregut des del carrer de Garcilaso amb l’avinguda de la Meridiana, per avinguda de la Meridiana (sentit centre ciutat), Felip II, Arnau d’Oms, Deià i passeig de Verdun.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies