Can Verdaguer convoca el 22è Concurs de Còmic de Nou Barris

Les propostes es poden lliurar fins al 17 de maig

El centre cívic Can Verdaguer convoca de nou als artistes del llapis i la imaginació en una nova edició del Concurs de Còmic de Nou Barris, l’edició número 22! Ho fa amb dues categories: una de 9 a 15 anys –dins d’aquesta categoria hi ha una menció per al millor còmic en català-, i una per a majors de 16 anys. La novetat d’enguany és que es crea una nova menció dins d’aquesta segona categoria: la millor perspectiva LGTB tindrà premi.

Es tracta d’un concurs que en la seva ja llarga trajectòria té un pes important, amb una gran resposta a les convocatòries. Les obres es poden lliurar fins al 17 de maig al Centre Cívic Can Verdaguer, a l’Espai Jove Garcilaso (carrer de Garcilaso, 103), i l’Espai Jove
Palau Alós (carrer de Sant Pere Més Baix, 55), tal com figura a  les bases del concurs. 

El jurat estarà format per persones professionals reconegudes del món del còmic. Concretament membres de Ficomic, Norma Editorial, Escola Joso, Bang Ediciones i el dibuxant de còmics Cels Piñol. El jurat de la Menció especial Millor còmic amb perspectiva LGTBI està compost per membres del Col·lectiu Sextories.

Caldrà esperar a l’11 de juny per conèixer les persones guanyadores. Serà durant l’acte d’inauguració de l’exposició del  “22è Concurs de còmic de Nou Barris” a Can Verdaguer, amb totes les obres presentades i incloses al concurs segons les bases.  La mostra es podrà visitar fins al 16 de juliol.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies