Arrenquen el 23 d’abril les inscripcions a les activitats infantils ‘T’estiu molt’

Enguany s’han programat més de 300.000 places d’activitats per a infants i adolescents d’1 a 17 anys 

Dissabte vinent, 23 d’abril, arrenquen les inscripcions a la campanya ‘T’estiu molt’, amb 74 activitats de lleure, esportives, educatives i culturals a Nou Barris per a l’estiu 2022, i més d’un miler a tota la ciutat. En total, s’ofereixen 314.665 places per a infants i adolescents d’1 a 17 anys de la ciutat. Entre les propostes, a més de les més tradicionals, com les esportives, culturals o educatives, també en trobareu de tecnològiques, artístiques i escèniques, tota una novetat. Sempre adaptades als menors amb diversitat funcional.  Podeu consultar tota la informació en la web que l’Ajuntament ha creat específicament.

El mateix dia també es podran tramitar les sol·licituds per als ajuts econòmics que ofereix l’Ajuntament a les famílies amb pocs ingressos. L’Ajuntament ha previst una inversió de prop de quatre milions d’euros per cobrir aquestes beques, una quantitat que quedarà fixada segons la demanda d’ajuts que hi hagi. Es becaran, amb un màxim d’una activitat per infant i amb el barem que correspongui, tots els infants del nucli de convivència que ho sol·licitin i estiguin empadronats al municipi de Barcelona. A més, aquest any “T’estiu molt” s’obrirà també als infants ucraïnesos refugiats per facilitar-ne la integració.

La data d’inici de les activitats serà el 23 de juny, i, com a novetat, per adaptar-se a la nova data d’inici del curs escolar, totes les activitats acabaran, a tot tardar, el 4 de setembre. Tot plegat, però, avisen que estarà subjecte a l’evolució de la situació sanitària, i les possibles restriccions que es puguin decretar en aquell moment.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies