Darrera setmana per votar els Premis Nou Barris 2022

La votació per a aquests guardons, recuperats enguany, acaba el 30 d’abril

Queda una setmana per tancar les votacions populars que han de decidir els guanyadors i guanyadores dels Premis Nou Barris, uns guardons que es lliuraran durant la Festa Major de Nou Barris, al mes de maig. A les votacions, que trobareu al web del diari Línia Nou Barrris, hi ha tres categories: individual masculina, individual femenina i col·lectiva. Un cop acabat el termini, es durà a terme el recompte de vots. En cas d’empat, l’elecció es dirimirà a sorts.

Les persones i entitats aspirants són les següents:

  • Categoria individual femenina

Esther Páez López. Veïna del Verdun. Considerada la primera dona que va obtenir llicència professional en boxa. Com a professional, va guanyar un campionat mundial. Fa 20 anys, es va retirar i va començar a impartir classes de ‘boxa educativa’ (sense contacte), ball i defensa personal a dones, nenes i nens. Actualment, ensenya a ‘Espai de Creació Valeria’.

Meritxell López Cava. Presideix l’AFA de l’escola Víctor Català amb les mateixes ganes, empenta i il·lusió del primer dia. A més, des de fa un any, forma part de la junta de l’associació de veïns i veïnes de Prosperitat, assumint el relleu de militants històrics de l’entitat com Andrés Naya o Albert Recio.

  • Categoria individual masculina

Fermín Díaz Arias. Referent del CCD Turó de la Peira, treballa incansablement per mantenir el club a la superfície, buscar recursos i garantir que infants i adolescents puguin accedir a l’esport. En aquest sentit, ha arribat a mantenir de la seva butxaca jugadors majors d’edat sense recursos. Ha promogut, també, la integració de la comunitat pakistanesa a través del criquet.

Francesc I. Freixanet Pallé. Director de l’Escola Antaviana i docent de llarga trajectòria a les Roquetes. Es va mantenir fidel al projecte educatiu de l’Escola Ton i Guida, i va ser figura visible de les reivindicacions perquè el centre esdevingués públic. Posteriorment, l’escola es va fusionar amb la Pla de Fornells per crear la nova escola Antaviana, premi Ciutat de Barcelona l’any 2014.

  • Categoria col·lectiva

Sindicat de l’Habitatge de Nou Barris. El Sindicat Habitatge de Nou Barris ha aturat 52 desnonaments de 52 famílies en el darrer any a tot el districte i treballa incansablement per defensar el dret a l’habitatge davant de l’especulació immobiliària.

Associació Educativa Tropezando con Suerte. Associació educativa sense ànim de lucre que enfoca els seus projectes i les seves activitats principalment a la infància i l’adolescència per garantir una societat més igualitària, cohesionada i socialment justa. Treballa per millorar les condicions econòmiques de cada família i la seva qualitat de vida. Nascuda a la Guineueta, la seva tasca s’ha estès per tot el districte.

Escola de Taekwondo Hermanos Argudo. Creada ara fa 29 anys pels germans Luís i Javier Argudo, l’escola és un referent en el món de l’esport. Formadora d’esportistes d’alt nivell, l’escola fomenta valors com ara la cortesia, la integritat, la perseverança, la concentració, l’autocontrol, la honradesa i, sobretot, el respecte vers els altres.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies