Dijous, maig 23, 2024
SocietatVilapicina i la Torre Llobeta

Vilapicina i la Torre Llobeta estrenen un nou Grup de Suport Emocional en salut mental

Les trobades seran a la Biblioteca de Vilapicina i la Torre Llobeta els dimarts de 16 a 18h

La pandèmia sembla que va a menys i de mica en mica recuperem la normalitat. Tot i això aquests dos anys de mascaretes, restriccions, confinaments, vacunes i pèrdues han tingut conseqüències a la salut mental de moltes persones. És per això que s’ha creat a Vilapicina i la Torre Llobeta un grup de suport emocional que vol eines per combatre l’ansietat, la incertesa, la soledat, l’estrès, la por, l’apatia, les preocupacions o la tristesa que s’han generat arran la covid-19. És fruit de la “Mesura de Govern Salut, Salut Mental i Cures 2021-2024” aprovada pel Districte de Nou Barris, i està consensuat a la Taula de Salut Comunitària de Vilapicina i la Torre Llobeta.

Les trobades, que són gratuïtes, es faran a la Biblioteca de Vilapicina i la Torre Llobeta els dimarts de 16 a 18h, en grups d’un màxim de 12 persones. Per poder-ne prendre-hi part cal preinscripció i entrevista prèvia a través del projecte Vilaveïna en qualsevol d’aquests suports: correu electrònic a gsevilapicinatllobeta@bcn.cat; telèfon a 675 213 996; o atenció presencial al Centre Cívic Torre Llobeta els dimarts i divendres de 9.30 a 13.15 hores i els dilluns i dijous de 16 a 19.45 hores.

És el segon grup de suport emocional que engega A Nou Barris després del projecte pilot que es va iniciar als barris de Guineueta i Canyellesl’any passat. En aquest cas, les reunions se celebren els divendres de 10 a 12 hores en el marc de l’Escola de Salut per a tothom a La Masia de la Guineueta. Us hi podeu preinscriure enviant un correu electrònic a comunitariaguineueta.bcn.ics@gencat.cat, indicant nom i cognoms, edat, telèfon i correu electrònic.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies