Obre a la via Júlia l’Hostelle, un hostal exclusivament per a dones

L’alberg és un model únic a la ciutat i només té antecedents a Berlin i Amsterdam

Que obri un establiment turístic a Nou Barris ja és notícia. Fins ara, només hi ha l’hotel del centre Som Multiespai. Més notícia encara n’és si aquest alberg o hostal està dirigit exclusivament a dones viatgeres, turistes, que volen hospedar-se en un lloc assequible, però no volen arriscar-se a compartir espais amb homes. Parlem d’Hostelle, un nom que barreja el terme anglès Host (amfitrió) i el pronom francès Elle (ella), com una clara definició d’intencions. Acaba d’obrir a la via Júlia, per a sorpresa de molta gent, i es ven com a l’únic establiment d’aquestes característiques a Barcelona i Espanya.

Disposa de 78 llits distribuïts en quatre habitacions, cuina, banys, servei de bugaderia, un gimnàs i espais d’estada i relax. Tot entremig de colors cridaners i juvenils. I una premisa: ser un “espai segur i divertit” per a les dones que viatgen soles o bé en grup. Si fem cas de les puntuacions i comentaris de les dones que ja s’hi han hospedat, sembla que ho estan aconseguint.

La plantilla d’Hostelle també està formada per dones, seguint la filosofia de l’empresa. Al darrere hi ha una ciutadana holandesa, que importa el model  des d’Amsterdam.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies