L’entitat Somos la Trini reclama el nom de plaça d’Ucraïna per a un espai de la Trinitat Nova

Proposen el nom per a la plaça que hi ha a la sortida de la línia verda del metro

Ucraïna és, malauradament, notícia, i el col·lectiu Somos la Trini se n’ha adonat que a Barcelona aquest país no disposa de cap plaça ni carrer. No s’ho han pensat ihan decidit proposar el nom d’Ucraïna per a un espai de la Trinitat Nova que no té nom com a tal. Parlem de la gran plaça, amb zones verdes i jocs infantils que hi ha a la sortida del metro de la Trinitat Nova, entre els carrers de Tamariu, d’Aiguablava i Palamós.

Aquesta gran plaça es va crear arran la construcció de la línia 3 de metro en un espai que havia estat un parc. Tanmateix, 14 anys després de la inauguració del metro i la posterior urbanització de la plaça, aquesta no té nom. Des de l’entitat creuen que és una bona oportunitat per batejar l’espai, al mateix temps que es ret homenatge a un poble que viu sota les bombes des de fa setmanes.

Els impulsors de la iniciativa recorden que al barri ja tenen un altre element relacionat amb un conflicte bèl·lic. A mitjans dels noranta, les dues Trinitats van estrenar sobre la Meridiana i les autopistes el pont de Sarajevo, aleshores enmig de la Guerra dels Balcans.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies