El Nova Fest, el festival de la música creada a la Trinitat Nova

Els grups del barri participen demà en la primera edició d’aquest aquest acte gratuït davant el Casal de Barri SomlaPera
El Casal de Barri de la Trinitat Nova, també conegut com a casal SomlaPera estrena demà dissabte a les 18h i fins a la nit un nou festival amb música de quilòmetre zero. Pretén promoure el talent musical del territori i generar un nou espai d’identitat musical, tot fent costat als grups i jovent interessats en l’elaboració d’una programació musical variada i rica a la Trinitat Nova. Es tracta del Nova Fest, amb quatre jornades programades per a l’abril, maig i juliol.

Es tracta d’unn festival gratuït, que tindrà lloc a la plaça del davant del Casal de Barri,  i que inclourà en el cartell bandes locals com Straperloband, Los Eléctricos, el Grup de guitarres del Casal, Brucecat, Pez Rojo, The Replicants i Enrique Santiago y su banda.

El Nova Fest, Festival de Músiques de Trinitat Nova sorgeix amb la voluntat de convertir-se en un referent estable de qualitat al districte i al conjunt de la ciutat.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies