Els primers dies d’àrea verda a Porta ‘expulsen’ els cotxes de fora del barri

Als carrer s’han observat més llocs buits

El barri de Porta va estrenar aquest dilluns l’aparcament regulat en superfície. Una mesura que, tal com va passar amb l’estrena de l’àrea verda a la Prosperitat, ha provocat que vehicles no empadronats a Porta hagin de buscar alternatives. Un passeig pel barri aquests dies ens ha permès comprovar llocs buits per aparcar.

Per contra, els conductors i conductores han busca alternatives que han passat per cercar lloc en altres barris o bé, optar per l’aparcament dels dos centres comercials dels voltants de Can Dragó. Un d’ells és gratuït, i l’altre també per un temps limitat.

Una altra opció ha estat l’aparcament del carrer del Pintor Alsamora, tot just a tocar del cementiri de Sant Andreu. Aquest espai ha quedat excempt de la pintura verda. De la mateixa manera que ha passat a la Prosperitat amb el solar de l’Ideal Plàstica Flor, aquest és un espai pendent de reurbanitzar i transformar. La provisionalitat de l’aparcament actual l’ha salvat de la regulació. Això sí, ara encara és més complicada la missió de trobar-hi un forat.

Llocs buits davant l’aparcament de Pintor Alsamora

r

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies