Veniu a veure’ns a La Cultura va de Festa al parc de la Guineueta!

La gran trobada de les entitats torna, amb la 40 edició, després de tres anys confinada

Diumenge torna La Cultura va de festa al parc de la Guineueta, després d’un any suspesa durant el confinament i l’altre per les restriccions sanitàries que ens va portar la covid-19. Aquest any, finalment, es podrà celebrar l’edició número 40. Un número rodó que ha trigat en poder-se celebrar. Les entitats de Nou Barris fa dies que escalfen motors per mostrar al veïnat tot allò que fan i poden oferir, al mateix temps que conviden a sumar-s’hi als projectes, tallers, cursets i associacions.  Així ens ho van explicar en el passat dues de les persones impulsores d’aquesta festa cívica, Juana Lobo i Rafa Juncadella. 

Nosaltres, Nou Barris Televisió – Nou Barris Net, també hi serem, i també obrim les nostres portes a persones o entitats que vulguin participar en la nostra nova etapa, un cop deixada enrere la de betevé, i que tinguin ganes de fer televisió de barri, comunitària, per aprendre o practicar el periodisme, que tingui alguna idea per fer videopodcast, sèries, o vídeos tiktok. En definitiva, que vulguin experimentar amb les audiovisuals.

Ens trobareu a la parada que solem compartir amb l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris a la part central del parc de la Guineueta. També ens veureu d’aquí cap allà càmera en mà. No dubteu en apropar-vos i contactar amb nosaltres.

Però La Cultura va de Festa no és només una mostra, sinó un gran programa d’activitats. Aquest:

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies