El Festival d’Arquitectura Models a Nou Barris se centra en Can Valent

La jornada donarà a conéixer el projecte de rehabilitació de la masia i oferirà tallers i activitats

Barcelona viu aquests dies el Festival d’Arquitectures Models, un certamen organitzat com a aperitiu del que serà la Capitalitat Mundial de l’Arquitectura que l’UNESCO ha atorgat a la ciutat per al 2026. En aquest context són moltes les activitats que s’estan duent a terme a la ciutat, sobretot a Ciutat Vella i l’Eixample. Aquesta tarda Nou Barris respirarà una mica d’aquest festival, amb una jornada d’activitats al voltant de la masia de Can Valent.

El festival vol provocar el debat sobre el futur de les ciutats, i en aquesta línia la jornada a Can Valent du el nom de RE-NATURALITEM. D’una banda, es donarà a conéixer el projecte de rehabilitació de la masia, en marxa des de fa alguns dies per tal d’estabilitzar l’estructura i recuperar-ne l’esplendor, mentre es debat l’ús que tindrà més endavant.

La part més sostenible la posarà la gent de l’Horta de Can Valent, que explicarà el seu projcte agrari. També hi haurà un tallers de maquetes per posar en valor la història i anècdotes que amaga aquesta coneguda masia, i un taller de cistelles i de fotografia en cianotípia.

A la jornada hi participen com a organitzadors o col·laboradors el Grup d’Arquitectes de Nou Barris, el COAC (Col·legi d’Arquitectes de Catalunya), Horta de Can Valent, Centre Cívic Can Verdaguer, l’AV de Porta, Maraki en Bicicleta, Alea Olea Arquitectura i Paisatge, i Ariadna Garriga. El programa és el següent:

16.30h  Benvinguda COAC Barcelona

16.40h  Exposició Projecte Parc Agrari Can Valent “vida sostenible a la ciutat” (Horta Can Valent)

17.10h   Exposició Projecte Rehabilitació Can Valent (Alea Olea Arquitectura i Paisatge)

16.30-19h  Taller de cistelles (Maraki en bicicleta)

16.30-19h  Taller de fotografies en cianotípia (Ariadna Garriga)

 

COL·LABORADORS

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies