La Cultura va de Festa celebra avui la 40 edició!

Des de Nou Barris Net anirem fent seguiment de la jornada a través del nostre canal de Twitter, @9btv

Ja la tenim aquí. Avui a partir de les 11h el parc de la Guineueta s’omplirà de cultura, música, associacionisme i ganes de fer comunitat amb la 40 edició de La Cultura va de festa. Serà la primera des del confinament de 2020.

Les entitats de Nou Barris fa dies que escalfen motors per mostrar al veïnat tot allò que fan i poden oferir, al mateix temps que conviden a sumar-s’hi als projectes, tallers, cursets i associacions.

En paral·lel, hi haurà tot tipus d’activitats:

Nosaltres, Nou Barris Televisió – Nou Barris Net, també hi serem, amb les portes obertes a persones o entitats que vulguin participar en la nostra nova etapa, un cop deixada enrere la de betevé, i que tinguin ganes de fer televisió de barri, comunitària, per aprendre o practicar el periodisme, que tingui alguna idea per fer videopodcast, sèries, o vídeos tiktok. En definitiva, que vulguin experimentar amb les audiovisuals.

Ens trobareu a la parada que solem compartir amb l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris a la part central del parc de la Guineueta. També ens veureu d’aquí cap allà càmera en mà, ja que farem anirem fent un seguiment de la jornada a través del nostre canal de Twitter. No dubteu en apropar-vos i contactar amb nosaltres.

Avui us deixem el darrer vídeo de prèvia, el que vam fer dins el nostre projecte Relligant Nou Barris, en col·laboració amb l’Arxiu Històric Roquetes-Nou Barris.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies