Nou Barris recupera la Festa Major del 17 al 22 de maig

Districte anuncia una festa que acollirà de nou actes emblemàtics com la Fira Modernista, concerts de banda o matí casteller

De mica en mica anem recuperant la normalitat festiva al districte. Fa uns dies Porta va arrencar la seva festa major, diumenge va ser el torn de La Cultura va de Festa, i mentre altres barris treballen en els seus programes festius, Districte ha dona a conéixer les dates i els actes de la Festa Major de Nou Barris. Se celebrarà entre el 17 i el 22 de maig, la setmana vinent.

El programa inclou visites guiades, tallers, concerts, balls, teatre i activitats infantils. També actes tradicionals com el matí casteller, la Fira Modernista,  la Cursa Popular de Nou Barris o la mostra de comerç. Repeteix el festival de flamenc R(oles), una proposta que des del 2018 vol trencar amb els tòpics del gènere sense renunciar a l’autenticitat, la força i la idiosincràsia d’aquesta disciplina.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies