La parada de metro de Llucmajor es convertirà en Llucmajor- República

L’estació de renfe de Torre Baró també afegirà el nomenclàtor Vallbona 

L’AMB ha anunciat canvis en el nomenclàtor de deu parades de metro, tren i tramvia, amb dos objectius ben diferents. D’una banda es vol igualar el nom de les estacions de diferents línies d’interconnexió. De l’altre, actualitzar i incloure noms que indiquen millor la zona.

Entra en aquest darrer cas el canvi de la parada de Llucmajor de la línia 4 de metro pel que Llucmajor-República, ja que fa anys que es va substituir el nom de plaça de Llucmajor pel de la plaça de la República. En aquell moment, el veïnat que va impulsar el canvi ja va demanar que es modifiqués el nom de la parada però no ha estat possible fins ara. 

Els canvis també afecten a Nou Barris a dues estacions de rodalies de renfe. La de Torre Baró -tot i que es troba a Ciutat Meridiana- passa a dir-se Torre Baró-Vallbona, el mateix nom de la parada de metro de la línia 11 més propera. D’aquesta manera la referència de l’intercanviador es fa més evident i clara.  

També afecta a Nou barris, encara que geogràficament ja sigui fora del districte, el canvi de nom de Sant Andreu Arenal. S’esborra la posible confusió o dubte amb Sant Andreu Comtal, i l’estació adoptarà el nom de la parada de metro amb què es fa transbordament: Fabra i Puig. Un nom que també comparteix amb l’estació de d’autobusos situada just a tocar. Per la seva banda, Sant Andreu Comtal passa a ser simplement Sant Andreu, com la parada situada a la plaça d’Orfil·la.

Els altres canvis són els següents:

 

L’estació Clot de metro (L1 i L2) i Clot-Aragó de renfe passa a ser el Clot

Drassanes serà la Rambla | Drassanes, de l’L3 del metro

Vall d’Hebron serà  Vall d’Hebron | Sant Genís, de l’L3 i L5 del metro

El Congrés serà el Congrés | Indians, de l’L5 del metro

I al TRAM, la parada de Wellington serà Wellington | UPF

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies