El Meridiana Rock aterra per tercer cop a Can Dragó

El festival de Plataforma per la Llengua ofereix gratuïtament vuit hores de concerts de música en català

El parc esportiu de Can Dragó, concretament la plaça entre el camp de futbol de l’Alsamora i les avingudes de Rio de Janeiro i Meridiana, seran avui escenari de la tercera edició del Meridiana Rock. Arriba en el marc de la Festa Major de Porta, des de les 18h de la tarda i durant vuit hores, Plataforma per la Llengua ofereix tot de concerts amb un factor en comú: són bandes que canten en català. Parlem dels següents grups que actuaran amb aquests hroaris previstos:

18h Infumables

18.55h Nel·lo

19.50h Flashy Icecream

21.25h Roba Estesa

23h La Fúmiga

00.45h Buhos

DjOGT

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies