El festival de flamenc divers (R)oles s’integra aquest cop a la Festa Major de Nou Barris

Les actuacions tindran lloc el 21 i 22 de maig amb Las Migas, Las Noray, La Chunga, Alba Morena, Miranda Fernández i Cristina López

Ja tenim a tocar la Festa Major de Nou Barris 2022 (comença aquest dimarts) i entre les novetats destaca la incorporació al programa del festival R(OLES), el certamen de flamenc que es va crear per a l’Estiu al Pati, al juliol del 2018. És un festival de flamenc singular, on el pes el portes les dones o persones lgtbi, i on es trenquen els rols i tòpics del gènere sense renunciar a l’autenticitat, la força i la idiosincràsia d’aquesta disciplina. Les entrades són gratuïtes.

R(o)les comença dissabte 21 a les 20.30h amb les actuacions de Las Nora, que ens proposaran un viatge pels diferents palos, com les buleríastangosrumbas i alegrías; i de Las Migas, quatre dones que, amb el Premi de la Música Independent (MIN) al Millor Àlbum Flamenc pel seu disc “Cuatro”, oferiran temes que cliquen l’ullet al country, el pop americà i la música urbana.

Per al diumenge 22 s’han programat tres actuacions a partir de les 21h. Una és la de La Chunga, la cantant barcelonina Mariona Longarón Ropero, que dialoga amb les seves arrels més flamenques i folklòriques. La segona és la de Miranda Fernández i Cristina López, que retran homenatge a totes les flamenques lluitadores. I finalment, Alba Morena cantarà des de líric fins a jazz, incloent gèneres mediterranis i aflamencats.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies