El pregó del campió de boxa Sándor Martín enceta la Festa Major de Nou Barris

Les activitats, però, comencen a les 10h amb una visita al castell de Torre Baró

Nou Barris comença la seva festa major. Des d’avui fins al diumenge el districte viurà desenes d’actes i activitats programades per l’Ajuntament i les entitats dels nostres barris. Concerts, tallers infantils, dansa, cercaviles, castellers i la fira modernista tornen, junt amb visites guiades o exhibicions.

Oficialment la festa s’inaugura aquest vespre, a les 19.30h amb el pregó al Pati de la Seu del Districte. L’encarregat de llegir-lo és Sándor Martín, un dels nostres veïns més internacionals. Des del gimnàs familiar, el KO Verdun, Sándor ha fet història guanyant dos cops el cinturó de campió d’Europa, i a l’octubre de 2021, vencent al quatre vegades campió del món Mikey Garcia, a Califòrnia, Estats Units. Fora del ring, Martin també fa una gran tasca amb els infants i joves des de les instal·lacions de KO Verdun als baixos del camp de futbol de la Muntanyesa.

Però el programa festiu de Nou Barris comença ben d’hora, a les 10h del matí. Us facilitem, a continuació, el programa d’avui:

 

>>Consulta el programa complet de la Festa Major de Nou Barris 2022

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies