El Turó de la Peira està de dol per la pèrdua de Fermín Díaz, un referent dins l’esport i el barri

El club i els veïns el recorden com una persona sempre disposada a ajudar a tothom 
Fermín Díaz, era un dels referents de l’esport de barri al Districte. Era un dels pilars més importants del CCD Turó de la Peira, entitat que vicepresidia actualment. En Fermín n’havia estat l’ànima del club, sempre a la recerca de recursos per garantir-ne la supervivència. El seu principal objectiu era que els infants i adolescents poguessin fer esport amb independència de les seves possibilitats.
Va liderar la lluita per instal·lar gespa al camp del Turó de la Peira, un dels darrers en tenir-la. I també per aconseguit millores a les instal·lacions, que fins i tot havien tingut despreniments en una de les cantonades. El seu tarannà integrador el va portat també a promoure que els diumenges al matí la comunitat pakistanesa jugui a criquet al camp. El CCD Turó de la Peira ha arribat a tenir fins a 25 nacionalitats diferents entre els jugadors.
Des del club, emfatitzen l’alt valor humà de Fermín Díaz. Destaquen la capacitat que tenia per ajudar sempre de forma absolutament altruista. Com, per exemple, quan cedia un pis de la seva propietat a jugadors majors d’edat sense recursos o a famílies que puntualment no tenien feina i no podien pagar un lloguer. Per tot plegat  en Fermín era respectat i estimat per tothom al Turó i enguany ha estat un dels nominats als Premis Nou Barris.
Des de Noubarris.net i la televisió de Nou Barris volem traslladar el nostre condol a familiars i amics, així com al seu estimat CCD Turó de la Peira.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies