Darrer dia de Festa Major amb jornada castellera, cursa i molt més

Encara podeu gaudir de la festa de les entitats animalistes, cotxes clàssics, flamenc i concerts

Sisè i darrer dia de Festa Major de Nou Barris que té pressa per començar, amb la històrica ja Cursa de Nou Barris, que recorrerà els carrers del sud i centre del districte des de primera hora.  A més, el programa és molt ple d’opcions ben diverses, amb l’epicentre situat a la plaça Major de Nou Barris. Allà es manté la Fira Modernista tot i que amb menys parades que altres anys. A les 12h del migdia la plaça s’omplirà de colors i gralles amb les colles castelleres de Barcelona i de Vilanova (els Bordegassos).

A dins hi continuen les visites teatralitzades, que recorden que la Seu del Districte va ser l’Institut Mental de la Santa Creu. I a les 12h hi haurà a la Sala de Plens un acte i xerrada en record de Francesc Pujol, membre de l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris i autor d’un dels primers llibres sobre la història del nostre districte, el Relligant Nou Barris.

També podeu, per cert, conéixer per dins el Parc Tecnològic.  I allà davant trobareu la Festa dels Animals.

Tot un seguit d’activitats que es complementen amb teatre, les darreres actuacions del flamenc més divers i trencador d’estereoptips, i molt més. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.

Us deixem ara un vídeo sobre el matí d’ahir, amb la Fira Modernista, els jocs infantils i les puntaires, que van tornar a omplir el passeig des de Pi i Molist fins a la plaça Major. Un punt on hi van haver paradetes com la d’Òmnium o la solidària amb Ucraïna.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies