Nova convocatòria avui de l’Audiència Pública de Nou Barris

Està previst que comencia les 18.30h, a la Sala de Plens del Districte de Nou Barris, però es podrà seguir per Youtube

Aquesta tarda, a les 18.30h, hi ha convocada una nova sessió de l’Audiència Pública de Nou Barris a la Sala de Plens del Districte de Nou Barris. L’espai que cada dos mesos, aproximadament, obre el govern del districte per escoltar demandes, queixes i peticions veïnals, i resoldre dubtes.

Tindrà un format semipresencial, de manera que les persones inscrites podran participar telemàticament o veure respostes les seves qüestions. També es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament:

 

També podeu accedir a la Sala de Plens per seguir en directe la sessió, amb interpretació de llengua de signes inclosa. En aquest cas, es recomana mantenir distàncies, portar mascareta i no es permet lliurar cap documentació.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies