Ple de Nou Barris amb punts sobre convivència, les Medalles d’Honor i l’escola d’adults de Ciutat Meridiana

La sessió començarà presencialment i telemàtica a les 18.30h amb un gran llistat de temes a debatre

Govern, oposició i veïnat de Nou Barris debatran sobre els temes candents del districte. A les 18.30h a la Sala de Plens s’iniciarà un ordre del dia encapçalat pel record a dos veïns il·lustres que ens han deixat les darreres setmanes: Maria Lluïsa Serralta, cofundadora de l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris i expresidenta de l’AV Verdum entre altres fites, i Fermín Díaz, un dels pilars del CCD Turó de la Peira.

Si no hi podeu anar presencialment, podeu seguir la sessió per Youtube:

La sessió inclourà l’informe del regidor, que explicarà els avenços dels darrers dos mesos i la situació en general. També es presentarà una mesura sobre civisme i convivència a Nou Barris, un tema sempre candent quan arriba el bon temps i places i carrers no es buiden tan aviat com a l’hivern. Cal dir que en diversos partits pol´tiics de l’oposició porten alguns temes en aquesta línia, com “l’incivisme a can Xiringoi” o el “soroll a la plaça d¡Àngel Pestaña”.

I encara en l’apartat proposat pel govern municipal, s’exposaran les candidatures a Medalla d’Honor de la Ciutat i la sortida a adjudicació de més d’un centenar de pisos protegits.

El conflicte de l’Aula de Formació d’Adults de Ciutat Meridiana

A partir d’aquí, els grups de l’oposició han inclós diverses proposicions i precs. Entre ells, en destaquem el referent a la sitaució de l’Aula de Formació d’Adults de Ciutat Meridiana. Un equipament que es troba en lluita per passar de ser aula a centre. Aquesta transformació li donaria autonomia i estabilitat. Tanmateix, el Consorci d’Educació nega aquest canvi administratiu perquè l’escola es troba, des de fa 45 anys, en un terreny qualificat de zona verda. La conseqüència immediata és que el centre deixarà d’impartir en dos anys els cursos i títols de la secundària obligatòria.

Un fet que els usuaris i veïns de Ciutat Meridiana temen que es converteixi en el principi d’una agonia del centre  i acabi tancant. Reclamen una requalificació del solar i en aquest sentit han convocat per aquesta tarda a les 18.30, coincidint amb el plenari, una manifestació.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies