Candidats a Medalla d’Honor de la Ciutat la Fundación Adapta2 i l’Associació de Comerciants de Zona Nord

Les propostes posen en valor la implicació i els valors socials de les dues entitats

El Consell Plenari de maig serveix sempre per triar les dues entitats o persones que es proposaran com a Medalla d’Honor de la Ciutat per part de Nou Barris. Enguany i per unanimitat, les entitats seleccionades són la Fundación Adapta2 i l’Associació de Comerciants de Zona Nord.

Pel que fa la Fundación Adapta2 es va tenir en compte la tasca que realitzen per apropar l’esport a les persones amb discapacitat com una via per millorar la salut física i emocional. Concretament la natació, esport del qual el seu cap visible, Bertran de Five, va guanyar fins a set medalles paralímpiques. Organitzen cursets amb desenes de persones de diversos barris del nostre districte, i són fidels a les activitats que es duen a terme amb les escoles per conscienciar sobre la diversitat funcional.  També a la programació de la festa major. En la d’aquest any, vaig llençar un repte:

https://twitter.com/FAdapta2/status/1529422152792952834

Pel que fa a l’Associació de Comerciants de Zona Nord, durant el ple es va destacar la seva implicació en els tres barris. Participen en les activitats organitzades pel veïnat i les entitats, més enllà de les accions promogudes per fomentar el comerç de proximitat i local. Han editat guies comercials, han adoptat la moneda ciutadana REC i han participat en nombroses inciatives, com les de l’entitat Ubuntu, que va col·locar contes als aparadors per fomentar la lectura infantil.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies