La Prosperitat enceta la festa major amb el 50 aniversari de l’associació de veïns

La festa de les penyes s’allargarà fins al 5 de juny amb activitats per a tothom

Torna l’alegria i la música de les penyes als carrers i places de la Prospe. L’any passat van recuperar a mig gas una festa major simbòlica, però aquest any es recupera l’esperit original de gresca i comunitat. Des d’avui fins al 5 de juny trobareu tota mena d’oferta lúdica, musical i cultural. 

Podeu consultar tota aquesta programació.  I encara més, a través de l’enllaç oficial podeu llegir els articles i presentacions de les penyes, en La Prosperitat, la publicació que la comissió de festes edita i publica un cop a l’any, amb motiu de la festa major. Una publicació que també és crítica, des de l’humor, amb els temes de l’actualitat del barri i el districte:

 

https://twitter.com/prosperistan/status/1528672431895977985

Oficialment la Festa Major comença avui però ahir al vespre hi va haver un preàmbul molt especial. L’AV Prosperitat va celebrar el seu 50 aniversari amb un brindis i la instal·lació d’una placa commemorativa a la façana del local de l’entitat, al carrer de Baltasar Gracián. En ella es recorda la lluita que la unió dels veïns i veïnes han dut a terme per millorar el barri, aconseguir equipaments i assolir dignitat per al veïnat. 

https://twitter.com/prosperistan/status/1530089115101839360

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies