Hora de conèixer la proposta per remodelar el parc del Turó de la Peira

L’Ajuntament convoca el veïnat avui al Casal la Cosa Nostra per exposar les idees per al futur del recinte

Després de reunions, recollida d’idees i propostes, i un balanç final, Districte de Nou Barris convoca aquesta tarda al veïnat per presentar la proposta que han elaborat per remodelar el parc del Turó de la Peira. La trobada és a les 17.30h al Casal de la Cosa Nostra, al carrer de Beret de Can Peguera.

La reforma del parc és un dels punts principals del Pla de Barris conjunt de Can Peguera i el Turó de la Peira, i en aquest marc s’ha fet el procés participatiu. A falta de descobrir aquesta tarda els detalls, al darrer Consell de Barri del Turó de la Peira es van desvetllar algunes de les línies d’actuació previstes.

Es tracta, sobretot, de renaturalitzar el parc, que ara per ara compta amb molts camins pavimentats. La idea és redibuixar els camins, de manera que hi hagin dos nivells. Un a la part baixa del parc, que seria més planer i accessible per a tothom. Aquí es trobarien els principals punts d’interès del parc, com ara els jocs infantils, l’àrea de gossos o els aparells de gimnàstica.

A partir d’aquí, es traçaran camins cap al mirador. N’hi haurà menys per recuperar verd i deixar la part alta de la pineda més natural. No seran camins del tot accessibles, ja que per molt que es suavitzin els pendents, el desnivell és molt pronunciat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies