El Turó de la Peira i Can Peguera, els propers en rebre l’àrea verda d’aparcament

La nova ampliació de l’àrea 32 s’implantarà a mitjans de juliol

La Zona 32 d’estacionament regulat sumarà dos nous barris als de la Prosperitat i Porta. A partir del 18 de juliol s’incorporen per compartir àrea el Turó de la Peira i Can Peguera. D’aquesta manera quedarà regulat l’aparcament al carrer entre el passeig del Doctor Pi i Molist, Fabra i Puig i el passeig d’Urrútia.

Segons l’Ajuntament, l’àrea verda sumarà 763 noves places. A més, està previst crear 134 noves places d’Àrea Motos, 67 noves places de DUM (càrrega i descàrrega) i 6 noves places de Blava. Els treballs previs començaran el proper dimarts, 7 de juny, amb la pre-senyalització vertical al carrer indicant les dates en les quals es pintaran de verd les places. Després també s’intal·larà la senyalització vertical i els parquímetres.

Els no residents només podran estacionar un màxim de dues hores dins de l’horari de regulació que indiqui el senyal vertical corresponent, i amb la tarifa d’Àrea Verda que correspongui a l’etiqueta mediambiental del vehicle. Així, es vol evitar els estacionaments de llarga durada per part de residents en altres zones de la ciutat.

El veïnat empadronat a la zona rebrà al seu domicili una carta informativa sobre la seva zona de resident i un fulletó informatiu sobre l’ús de l’estacionament com a resident.

Els nous residents empadronats dins dels límits d’aquesta ampliació i que tinguin dret a estacionar a l’AREA amb tarifa de resident, poden sol·licitar els seus drets d’estacionament de resident a l’Oficina Virtual de l’Ajuntament de Barcelona, trucant al 010 o, mitjançant la sol·licitud de cita prèvia, als Punts d’Atenció Ciutadana B:SM.

Per obtenir els tiquets d’estacionament a la calçada com a resident, es recomana que els usuaris utilitzin l’aplicació mòbil gratuïta ONaparcar residents. Amb aquesta aplicació es poden obtenir tiquets des d’un dia i, com a màxim, fins a final d’any. En ser un tiquet digital, pot ser comprovat de forma segura i en temps real per la persona vigilant i, per tant, no és necessària la utilització de parquímetre ni col·locar cap distintiu ni tiquet en paper al vehicle. Així i tot, si és necessari, es pot imprimir un rebut del pagament efectuat.

D’altra banda, per obtenir els tiquets d’estacionament a la calçada com a no resident, es recomana que els usuaris utilitzin l’aplicació mòbil SMOU. Aquesta aplicació permet pagar la rotació a les places blaves i verdes de forma digital i obtenint un tiquet digital que permet ser comprovat de forma segura i en temps real per la persona vigilant i, per tant, en aquest cas tampoc no és necessària la utilització de parquímetre ni col·locar el tiquet al vehicle.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies