Darrer cap de setmana de festa major a la Prosperitat

Les penyes i el veïnat encaren els dos darrers dies de celebracions

La Prosperitat ja porta una setmana en festes i això vol dir que s’apropa el final. El correfoc i el tradicional castell de focs seran demà diumenge l’inici del final de la festa. Però abans encara queden molts actes i molta dibauxa per gaudir-ne. Torna l’alegria i la música de les penyes als carrers i places de la Prospe. L’any passat van recuperar a mig gas una festa major simbòlica, però aquest any es recupera l’esperit original de gresca i comunitat. Des d’avui fins al 5 de juny trobareu tota mena d’oferta lúdica, musical i cultural.

Podeu consultar tota aquesta programació.  I encara més, a través de l’enllaç oficial podeu llegir els articles i presentacions de les penyes, en La Prosperitat, la publicació que la comissió de festes edita i publica un cop a l’any, amb motiu de la festa major. Una publicació que també és crítica, des de l’humor, amb els temes de l’actualitat del barri i el districte:

https://twitter.com/prosperistan/status/1528672431895977985?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1528672431895977985%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.noubarris.net%2Fweb40%2F%3Fp%3D79153

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies