Compte enrere per a l’inici de la festa major de la Trinitat Nova

Les entitats del barri s’han unit per configurar un programa d’actes divers entre el 7 i el 12 de juny

Anit va acabar la festa major de la Prosperitat però en aquestes dates l’activitat festiva al districte bull. No en va tenim 13 barris amb les respectives festes majors. La propera en el calendari és la de la Trinitat Nova. Comença demà dimarts i s’allarga fins al diumenge. Sis dies d’actes per a tots els públics que podeu consultar en aquest enllaç.

Per començar demà a la tarda els petits es podran refrescar amb jocs d’aigua i berenar amb xocolatada. El preludi de tot d’actes entre els quals destaquem com a novetat el gran tobogan d’aigua de 40 metres de llarg que baixarà pel carrer de Pedrosa.

Per fer possible la festa major, hi han col·laborat tot d’entitats: AV Trinitat Nova, Pla de Barris de la Trinitat Nova, Club Petanca TN, Casal Infantil, Casal de Barri, CAP, Taula Oberta, Residència de la Gent Gran, Nou Barris Conviu, IETN, TUE, Trinitat Uneix, A.C.R.D.T.V., Trinitat Creix, Bruixes i Bruixots, La Satànica de Sant Andreu, Vozes, Ateneu Popular Nou Barris, Somos la Trini, Som del Barri, El Vici Solitari, Consum, Mercat Trinitat Nova, Eclipse Teatro, Locas por el Baile, Grupo Ilusión, Perro Paterna, Tarraco Aventure i Papelería Isidro.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies