Torna el ‘Guanya’t el cel del Pare Manel’, amb artistes com Rigoberta Bandini i Stay Homas

El festival solidari se celebrarà el proper dimecres 15 de juny a la nit, al Teatre Victòria 

Torna el festival solidari “Guanya’t el Cel del Pare Manel”, amb una 26a edició que aplegarà el dia 15 al Teatre Victòria tot un cartell amb músics i artistes com Rigoberta Bandini, Judit Neddermann i Dario Barroso, Clara Segura i Albert Triola, Stay Homas, Monique Makon, Sol Picó, Carlos Blanco, Comando Señoras, Brigitta Lamoure, i també humoristes com José Corbacho, Queco Novell i Pep Plaza, entre altres sorpreses.

‘Guanya’t el Cel’ va engegar els anys 90 com una trapelleria entre el Pare Manel i els seus amics humoristes, Pepe Rubianes i Carles Flavià. La idea era donar visibilitat a la tasca social que el Pare Manel duia a terme als carrers i recollir donacions per donar-les-hi continuïtat. A banda de comprar l’entrada i assitir a l’espectacle, també es pot col·laborar a través d’un donatiu a la Fila Zero o feu un bizum al 03114.

https://twitter.com/FPareManel/status/1529855743716954114

El festival continua en plena forma, gairebé dos anys després que el Pare Manel ens deixés després de tota una vida dedicada al compromís solidari i l’activisme social en favor de les persones en situació de vulnerabilitat. A Nou Barris, va treballar durant anys com a sacerdot d’una parròquia del districte. Va destacar sobretot per la seva tasca de suport als més necessitats, especialment presos i infància en risc. Va crear la Fundació Pare Manel, des d’on vehiculava la seva tasca social.

A dia d’avui, la fundació treballa per mantenir-ne el llegat i continuar la seva tasca a peu de carrer en la defensa i el desenvolupament dels drets i de la qualitat de vida de totes les persones que pateixen exclusió i marginació social. Els àmbits principals en què la fundació centra la seva activitat i intervencions són la infància i joventut, el món penitenciari i el desenvolupament comunitari.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies