El proper dissabte, nou tall de trànsit a la part sud del passeig de Fabra i Puig

La via repeteix com a espai de passeig i lleure en el tram que va de Meridiana a Virrei Amat

El proper dissabte 18 de juny, des de les 10 del matí fins a les 21 hores, Fabra i Puig quedarà tallat al trànsit rodat per tercer cop, després dels talls del dia de Sant Jordi i de fa uns dies. La idea és que la ciutadania pugui gaudir de l’espai sense cotxes, sense fums i sense sorolls. La iniciativa es du a terme en el marc del projecte “Obrim carrers”, i és el tercer i últim  dissabte dels tres previstos. A banda de garantir que l’espai podrà ser utilitzat per al passeig i el lleure de la ciutadania, el programa també busca reforçar i ampliar l’activitat en els eixos comercials de l’entorn.

El passeig de Fabra i Puig tallarà el trànsit de l’avinguda de la Meridiana a la plaça de Virrei Amat. Cal tenir en compte, però, que el carrer d’Arnau d’Oms, que travessa Fabra i Puig, romandrà obert al pas dels vehicles. A més, el carrer de la Jota canviarà de sentit en el tram més proper a l’avinguda Meridiana per permetre la sortida dels vehicles.

Mentre duri el tall, només es permetrà el pas de vehicles de serveis municipals i d’emergència, vehicles de càrrega i descàrrega, vehicles dels veïns de la zona que es dirigeixin als seus aparcaments privats, usuaris dels aparcaments de rotació, taxis en cas d’emergència i vehicles de persones amb mobilitat reduïda. El pas de bicicletes estarà també permès. En canvi, el tall afectarà la circulació de diverses línies de bus. Podeu consultar les alternatives a les parades de bus o al web www.tmb.cat

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies