Deu anys de “passarel·la de la dignitat” a les Roquetes

El barri celebra aquest dissabte la desena Roquetes Fashion Food and Wood Week

Les màquines de cosir han anat de bòlit aquesta setmana al local de l’AV Roquetes, també als tallers de cuina i de bricolatge dels Més per Menys. I és que ja arriba aquest dissabte la gran passarel·la, la Roquetes Fashion, Food and Wood Week. Una desfilada que celebra enguany la desena edició a les 18.30h, just després del pregó de festa major, a la plaça de les Roquetes, on, com sempre, l’expectació per veure les creacions de les veïnes serà màxima.

Tot va començar fa una dècada, quan l’Amparo Iturriaga i la seva germana Marcela van tancar el seu taller de costura, enmig de la crisi econòmica generada per l’esclat de la bombolla immobiliària. El veïnat roquetenc va decidir plantar cara a la crisi amb dignitat, amb la creació d’uns tallers on aprendre a estalviar i treure el màxim de suc als recursos. Primer amb lac ostura, arranjant i reciclant peces de roba. Després amb el menjar. I fa uns ays, també amb les reparacions de bricolatge.

Tot el coneixement après es plasma a la desfilada de la dignitat que, a més, és una gran festa que ha rebut nombrosos reconeixement, com el premi Maria Aurèlia Capmany, i han portat la desfilada a llocs com el Saló de Cent o la plaça de Catalunya.

Aquest és un dels actes del programa de Festa Major de les Roquetes que té lloc fins al dia 19.

 

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies