El festival de flamenc de Nou Barris, Desvarío, s’integra enguany al GREC

Ja són a la venda les entrades per a les actuacions, que tindran lloc al pati de la Seu del Districte el 22, 23 i 24 de juliol

Aquest mes de juliol torna el Desvarío, el festival de flamenc de Nou Barris que Districte de Nou Barris i El Dorado van recuperar l’any passat després d’alguns anys sense celebrar-se. Després de l’ècit de l’edició recuperada del festival, Desvarío introdueix canvis. El primer, les dates: el 22, 23 i 24 de juliol. El segon, és que, per primera vegada, part de la programació s’integrarà en el Grec, el festival d’estiu de la ciutat.

La programació de Desvarío combina la presència de joves empoderats i amb talent amb la de figures plenament consolidades, i en aquesta edició compta amb la col·laboració especial d’un dels millors guitarristes dels últims temps: Pepe Habichuela.

També hi actuaran artistes com el gran cantaor Arcángel, que porta al festival el seu últim disc, ‘Al este del cante’, premiat amb un Latin Grammy Award. Tot acompanyat per la guitarra de Miguel Ángel Cortés i les palmes de Los Mellis. Hi ballarà la bailaora de Jaén Vanesa Aibar, que parteix del flamenc i la dansa per crear una dansa moderna i lliure; i la cantaora i guitarrista sevillana María Marín.

El programa inclou també l’espectacle “Vida. De cerca”, amb el trio format pel guitarrista Josemi Carmona (Ketama), el contrabaix Javier Colina i el bateria i percussionista Bandolero, amb la col·laboració especial de Pepe Habichuela.

A més, la cantaora Alba Carmona, actuarà acompanyada a la guitarra per Jesús Guerrero, guitarrista habitual de Miguel Poveda i una de les grans figures de l’escena flamenca actual.

I el festival clourà amb “Jardín impuro”, espectacle de ball a càrrec del ballarí i coreògraf sevillà Andrés Marín, un dels grans renovadors del ball flamenc,  acompanyat per les guitarres de Salvador Gutiérrez i Raúl Cantizano, el cante de José Valencia i la percussió de Dani Suárez.

Les entrades per als concerts ja estan a la venda a un preu de 15 euros, excepte per als veïns i veïnes de Nou Barris, que les podran adquirir a un preu de 10 euros fins al dia 1 de juliol, data en que es tancarà aquest descompte. A partir d’aquell dia, tindran el cost de 15 euros per a tothom. Les podeu adquirir aquí.

En aquesta segona edició, “Desvarío” ofereix tot un ventall d’activitats paral·leles  gratuïtes, amb què es vol oferir una visió polièdrica de les pràctiques flamenques i posar a l’abast del públic els millors exponents del flamenco actual.

Podeu consultar les activitats paral·leles i tot el programa en aquest enllaç.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies