L’Ajuntament preveu protegir els entorns de 13 escoles més a Nou Barris

L’any vinent seran 23 els centres educatius amb entrades i sortides pacificades

Continua creixent el projecte de pacificar els entorns de les escoles per protegir els infants del perill d’atropellaments, al mateix temps que guanyen en silenci i es redueix la contaminació. Per al proper curs hi ha previst que es protegeixin les entrades i sortides de nou escoles:  l’Institut Escola Turó de Roquetes, l’institut Galileo Galilei, l’escola Tibidabo, el Centre Educatiu Sant Lluís, l’escola Prosperitat, la Ciutat Comtal, la Bressol Municipal Ralet, el Centre Educatiu Jesús Maria Claudina Thévenet i l’escola Calderón de la Barca.

A més, durant el 2023 hi ha previst remodelar els entorns de quatre centres més. Es tracta del Centre Educatiu Amor de Dios, l’escola Víctor Català i dos centres ben propers: l’escola Bressol Municipal Trinitat Nova i l’institut Escola Trinitat Nova. Aquests dos darrers, situats al carrer de la Pedrosa, estan acabant de consensuar-se amb el veïnat i entitats de la Trinitat Nova.

Pel que fa al Víctor Català, les famílies fa mesos que reclamen una pacificació del voltant del centre, ja que assegruen que no hi ha prou espai a les voreres per acollir els alumnes i hi ha massa circulació de cotxes pel carrer de santa Engràcia.

Al districte, ara mateix hi ha deu escoles pacificades: l’escola Ferrer i Guàrdia, la Bressol Municipal La Muntanya, la Palma de Mallorca, l’escola Timbaler del Bruc, la Mercè Rodoreda (a la fotografia), la Bressol Municipal Turó, la Bressol Municipal Ciutat de Mallorca, l’escola el Turó, l’Elisenda de Montcada, i la Bressol Municipal Colometa.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies