El llac de Can Dragó, la piscina de Nou Barris

La gran piscina va iniciar la temporada el passat cap de setmana

Estiu és calor… i refrescar-se a l’aigua. Enguany continua sent prohibit el bany al Rec Comtal, a Vallbona, de manera que a banda dels jocs infantils d’aigua de Canyelles, a la placeta de Juan Ramón Jiménez (en realitat, un espai sense nom al final d’aquest  carrer), l’única opció per banyar-se és el llac de Can Dragó.

Es tracta d’una gran piscina, d’aquí el nom de llac, creuada per un pont i que diposa d’una platgeta per accedir-hi còmodament i una gran extensió de gespa per prendre-hi el sol o refugiar-se a l’ombra dels bedolls i altres arbres. Es va construir en els terrenys dels antics tallers de Renfe Meridiana, tot i que va agafar el nom de la masia que havia dominat aquells terrenys anteriorment, Can Dragó. Inaugurada l’estiu de les Olimpíades, el llac s’ha convertit en un referent de l’estiu a Porta, ja que es tracta de l’única piscina a l’aire lliure del districte.

El llac va estrenar la temporada el 19 juny i obre de 10.30h del matí a les 19h del vespre. Podeu consultar els preus i l’oferta d’abonaments en la web oficial.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies