Sessions informatives a Verdun i Canyelles sobre la propera implantació de l’àrea verda d’aparcament

Verdun s’unirà a l’àrea de Porta i la Prosperitat, mentre que a Canyelles la mesura troba l’oposició de bona part del veïnat

Fa gairebé un any només una part de Vilapicina i la Torre Llobeta disposava d’àrea verda d’aparcament, però ja s’iniciaven els moviments per ampliar-la a tot el barri. Des d’aleshores, s’ha regulat l’aparcament -i amb ell, també les zones DUM i l’aparcament de motos- a Porta i la Prosperitat. Aviat s’afegiran el Turó de la Peira i can Peguera. Després de l’estiu hi ha previst que s’hi afegeixin, com a mínim, Verdun, Canyelles i la Guineueta. D’aquests tres barris, el veïnat de Verdun i Canyelles estan convocats aquesta setmana per informar-se sobre el procés i tot el que implica.

En el cas de Verdun, la reunió és demà dimarts a les 18h al Casal de Barri de Verdun, en format exclusivament presencial. En el cas d’aquest barri, la previsió és que s’uneixi a la gran zona 32, que ja s’ha desplegat a la Prosperitat i Porta, i on també hi serà la Guineueta.

Pel que fa a Canyelles, la reunió és un dia després, dimecres 29  a les 19 h, a la seu de l’Associació de Veïns i Veïnes de Canyelles. Tampoc hi haurà sessió en streaming a través d’internet. En aquest cas, el veïnat ja va expressar al darrer Consell de Barri la seva oposició a la regulació de l’estacionament a Canyelles. Segons van afirmar, consideren que el barri no ho necessita. “A la nit tot el barri és ple de cotxes, així que no tenim cotxes de fora del barri”, es diu des de l’AV Canyelles. Veuen la mesura com recaptatòria i ja van anunciar la intenció de mobilitzar-se si s’implanta l’àrea verda.

En aquell moment, al maig, el regidor de Nou Barris els va emplaçar a esperar la reunió informativa amb mobilitat -la d’avui- per informar-se i debatre sobre el tema. A més, els va dir que es buscaria el consens abans de començar-ne la implantació.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies