35 rutes nocturnes per Collserola de l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris

La nit entre dissabte i diumenge l’entitat va organitzar la sortida número 35 entre la Trinitat Nova i la Font Moguera

Una de les activitats més populars de l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris són les rutes per explicar el passat del districte sobre el terreny. I més enllà dels itineraris pels barris, destaquen les rutes per Collserola i, entre aquestes, la sortida nocturna. S’ha convertit ja en un clàssic acomiadar les rutes guiades del curs amb una expedició nocturna per la serra de Collserola. “La idea és gaudir de la natura de nit, que és completament diferent”, explica Arnaldo Gil, de l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris. Amb la que van organitzar el passat dissabte han arribat a l’edició número 35. Va ser una sortida que va partir de la Trinitat Nova i va arribar fins a la Font Moguera, passant pel castell de Torre Baró.

La convocatòria va aplegar unes 50 persones, que van visitar la plaça de les Dones de Nou Barris per veure l’edifici Cirerers; després van conèixer la història de l’Ateneu Popular de 9 Barris;  així com del desaparegut Pont dels Tres Ulls i el Castell de Torre Baró. La ruta va continuar per la part alta de Torre Baró, fins que es va endinsar en camins de Collserola fins a sortir a Ciutat Meridiana, on els participants van trobar-se amb diversos porcs senglars. Es van mantenir les distàncies i la precaució per no molestar ni provocar els animals. I d’allà, a la Font Moguera, on es va recuperar forces abans de tornar a través de l’avinguda de Vallbona, la Casa de l’Aigua i de la Bruixa, i les Cases dels Carters. Un total de 9 quilòmetres de recorregut amb bones panoràmiques de la ciutat i de la serra.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies