L’Institut Escola Antaviana continua creixent

S’aprofita les vacances escolars per fer-hi obres d’ampliació de les instal·lacions

Com cada estiu, l’Ajuntament aprofita les vacances escolars per fer reformes i grans obres als centres educatius de la ciutat. En total, enguany les actuacions s’estenen a 79 escoles, de les quals 10 són a Nou Barris. Un dels casos més importants és el de l’Institut Escola Antaviana. El centre continua transformant-se i ampliant-se per poder acollir tot l’alumnat de primària i secundària, que enguany arriba als 650 nens i nenes.

I és que el centre era originàriament, tan sols de primària, però el curs 2017/18 es va estrenar com a institut escola, en un procés en què cada any ha anat guanyant un curs de secundària. En aquests anys s’ha construït una nova planta i un nou edifici. Aquest estiu les obres han anat dirigides a enderrocar uns vestidors antics per ampliar les instal·lacions i crear una sala polivalent que donarà cabuda a activitat de l’Antaviana però que també estarà oberta al barri de les Roquetes, seguint l’estil de l’espai Tres Ulls de l’Institut Escola Trinitat Nova.

 

A banda d’aquesta gran actuació a l’Antaviana, també s’està remodelant el pati, en base al resultat d’un procés participatiu de la comunitat escolar, de l’Escola Elisenda de Montcada, l’Escola Mercè Rodoreda, l’Escola Santiago Rusiñol, l’Escola Tibidabo i al CEE Sant Joan de la Creu.

D’altra banda s’hi estan fent obres per millorar i adaptar els espais a les necessitats educatives a l’Institut La Guineueta, mentre que s’amplia l’edifici de secundària de l’Institut Escola Oriol Martorell; es millora l’Escola Àgora, per solucionar les deficiències d’un edifici construït fa mig segle com a provisional; i es fan adequacions integrals al nou institut escola del districte, El Molí, que s’estrenarà aquest curs a les instal·lacions que fins ara eren de l’Escola Prosperitat i l’Institut Galileo Galilei.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies