Dimecres, febrer 28, 2024
EsportsPorta

El camp de futbol de l’Alzamora canvia de verd

L’Ajuntament aprofita la pausa estiuenca per substituir la gespa artificial i fer altres millores

Ara per ara el camp municipal de futbol de Porta, el de l’Alzamora, ha perdut el seu color verd. L’Ajuntament aprofita l’aturada dels entrenaments i partits per substituir la gespa artificial de l’equipament. Ja ha retirat la superfície verda, que va instal·lar al 2008, i actualment treballa en els fonaments de la nova. A banda del canvi de gespa, també hi ha previst elevar els canons de reg. Les obres tenen una previsió de nou setmanes i un pressupost que supera els 370.000 euros.

Forma part de grans inversions anunciades en camps de futbol de la ciutat, de les quals el camp de Porta és l’únic afortunat a Nou Barris de moment. Des de la Guineueta també es va reclamar un canvi de gespa artificial, ja que la seva presenta ja molt desgast i, fins i tot, un desnivell al centre del camp. Però aquest projecte no va poder entrar en la priorització d’actuacions. Tot i això, Districte de Nou Barris va respondre a la demanda del club que se’l prioritzarà un cop hi hagi pressupost.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies