Comencen a pintar l’àrea verda d’aparcament de la Guineueta i Verdum

Mentrestant, a Canyelles i les Roquetes s’han aturat de moment la implantació del sistema

Aquests dies han començat les tasques per pintar de verd i senyalitzar les noves places d’aparcament regulat, l’àrea verda, als barris de la Guineueta i Verdum, que entrarà en funcionament el 17 d’octubre. Tots dos barris passaran a engreixar l’àrea 32, que ja acull Vilapicina i la Torre Llobeta, Porta, la Prosperitat, el Turó de la Peira i Can Peguera. És a dir, ara abarcarà des de l’avinguda Meridiana, el passeig de Fabra i Puig, el carrer de Mont-ral fins a la plaça de Karl Marx, i la Via Favència fins a tornar a Meridiana.

L’ampliació permetrà crear 1.547 noves places verdes i 223 noves places d’àrea Motos, 153 noves places d’àrea DUM (càrrega i descàrrega) i 82 places d’àrea Blava.

El calendari d’implantació previst és el següent:
• 20/09 – 16/10: Actuació de senyalització horitzontal (pintura de les noves places al carrer), senyalització vertical (instal·lació dels senyals verticals de regulació) i instal·lació de parquímetres, segons dates establertes per a cada carrer.
• 27/09 – 11/10: Enviament postal de les cartes informatives als veïns inclosos dins d’aquesta ampliació de la Zona 32.
• 17/10/2022: Activació de les noves places de la Zona 32.

Mentrestant, Canyelles i les Roquetes han aturat el procés. En principi també havien de rebre la pintura verda als seus carrers en aquestes dates, però l’oposició veïnal va fer que l’Ajuntament decidís posposar la implantació de l’àrea verda en aquests dos barris i intentar arribar a un acord amb els veïns i veïnes.

Canyelles i les Roquetes, però, no anaven a formar part d’aquesta gran àrea 32, sinó que en crearien una nova a la que s’afegiria també la Trinitat Nova. Aquest darrer barri sí que està d’acord amb implantar l’àrea verda. De fet, va ser el primer barri en reclamar-la, per tal d’evitar que aparquessin als seus carrers vehicles d’altres zones i de fora d

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies