Nova campanya de control de patinets elèctrics i ‘segways’ amb l’objectiu de reduir els accidents

La Guàrdia Urbana verificarà l’ús i la circulació correctes dels vehicles de mobilitat personal 
La campanya estarà activa fins diumenge i vol garantir el compliment de les condicions de circulació dels vehicles de mobilitat personal i dels cicles de més de dues rodes. L’objectiu és reduir tant el nombre d’accidents en què estan implicats aquests vehicles com el nombre de víctimes i la gravetat de les lesions.
La Guàrdia Urbana verificarà l’ús i la circulació correctes d’aquests vehicles. Però també es controlaran les obligacions dels conductors dels altres tipus de vehicles de motor i vianants respecte de les persones conductores dels vehicles de mobilitat personal. A més, es prestarà una atenció especial als vehicles de tipus C1 que realitzin activitat econòmica a la ciutat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies