Diumenge, abril 14, 2024
CulturaNou Barris

VadeBesòs, una jornada per posar en valor el riu, la natura, la cultura i la memòria històrica

Les quatre ciutats del tram final del Besòs organitzen diverses activitats el proper dissabte en quatre escenaris

Barcelona, Montcada i Reixac, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet, juntament amb el Consorci del Besòs organitzen el proper dissabte, 15 d’octubre, una jornada festiva per celebrar el potencial del tram baix del riu Besòs. Sota el nom de VadeBesòs ompliran els darrers 7,6 quilòmetres del riu d’activitats lúdiques, esportives i divulgatives sobre sostenibilitat i natura, obertes a tothom.

Tot plegat es farà a l’entorn de quatre escenaris. Cap d’ells és a Nou Barris, ja que a Vallbona, el tram noubarrienc que resegueix el riu, no compta ara per ara amb un espai idoni. Però sí que la Zona Nord de Nou Barris queda englobada al que anomenen zona 2 de la festa, juntament amb Santa Coloma de Gramenet i amb el parc de Can Zam com a escenari. Els altres espais són: Montcada i Reixac i l’escenari principal del parc de les Aigües (rec Comtal amunt, prop de Vallbona); Sant Andreu, amb l’escenari a la llosa del Bon Pastor; i Sant Martí i Sant Adrià de Besòs, amb l’escenari al parc del Litoral

En aquests espais trobareu tot tipus d’activitat. Des d’anellament d’ocells o reparació de bicicletes a concerts com, per exemple, dels joves de la Franja Besòs (i aquí entren també noubarriencs i noubarrienques) del Cabal Musical, sessions de ioga, jocs infantils, de taula i familiars, o una xerrada sobre les principals reinvindicacions de la coordinadora de veïns del baix Besòs, entre moltes altres. Podeu consultar-les totes a la pàgina oficial:

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies